Кнопка сайту - Форум
Форма входу
Наше опитування
Хабарництво в освіті ...
Всього відповідей: 1286
Друзі сайту
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика
Міні-чат
200
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 580

Четвер, 08.12.2016, 11:50

     Незареєстровані гості можуть тільки переглядати повідомлення форуму.
     Щоб мати змогу приймати участь в обговоренні теми, потрібно зареєструватися.
     Для тих, хто робить це вперше, натисніть Потрібна допомога.
Останні повідомлення:
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика


[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Сайтоманія » Запитуєте - відповідаємо » Кнопка сайту
Кнопка сайту
oleg_biosДата: П'ятниця, 21.11.2008, 23:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 24
Репутація: 1
Статус: Offline
[img]http://image058.mylivepage.com/chunk58/1547272/1884/Популярная%20технология.GIF[/img]

Підкажіть як вставити мою кнопку на мій сайт, тобто як у Вас.

Заздалегідь дякую!!


Знання без меж
 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 12:51 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Гарненька така кнопуська smile

Тепер по суті: як я зрозумів, Вам хотілося б поставити кнопочку на своєму сайті таким чином: розмістити її в рядку меню і надати можливість встановлювати її іншим людям на свої сайти. Так?

Спочатку потрібно скопіювати gif-файл на свій сайт. Для цього на ньому краще створити окрему папку, наприклад, "knopka" і скопіювати туди файл.

 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 13:01 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Потім зайти в Панель керування, вибрати меню "Дизайн", а там команду "Управление дизайном (шаьлоны)".
Потім із списка знайти розділ "Редактор шаблона" і вибрати "Страницы сайта"
 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 13:28 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Тепер -- саме цікаве. Найкраще, якщо Ви скопіюєте вміст коду сторінки кудись у свій текстовий файл і збережете десь в архзіві на своєму ПК. Це потрібно для того, щоб якщо у Вас щось получиться неправильно, то Ви завжди зможете скопіювати вміст сторінки назад. Зробіть резервну копію обов"язково!

Якщо Ви вмієте користуватися будь-яким редактором веб-сторінок, то запустіть його (наприклад, Front Page) і вставте туди скопійований код сторінки, щоб потім його відредагувати.
Там потрібно буде створити ще одну табличку у меню. Наприклад, таке (у Вас буде трішки інше, бо дизайн на Вашому сайті не такий, як у мене):

<table style="border-style: solid; border-color: rgb(83, 136, 186); border-width: 1px 1px 1px 10px; background: rgb(255, 255, 255) none repeat scroll 0% 0%; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial; margin-bottom: 1px;" width="200" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody>
<tr>
<td style="padding: 5px; color: rgb(83, 136, 186); text-transform: uppercase;" align="right">
<div align="center" >
<b>Хочете мою кнопочку<br>на Ваш сайт?</b></div>
<div align="center" >
<img border="0" src="http://konserg.ucoz.ua/knopka/bios.gif" width="99" height="31"><br>
 </div>
</td>
</tr>
</table>

 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 13:29 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
На цьому пока все. Мені потрібно знати, чи Ви зможете це зробити. Якщо ні, то підемо якимось іншим шляхом.
Чекаю відповіді. Удачі.
 
oleg_biosДата: Субота, 22.11.2008, 21:15 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 24
Репутація: 1
Статус: Offline
Хочу, але не можу biggrin
Прошу, по можливості!!!!!, відредагувати мій код. А я потім вставлю, як Ви порадили. Вибачте, що відбираю у Вас дорогоцінний час.

Код http://terpug.at.ua/load/0-0-0-58-20

shy

Додано (22.11.2008, 21:15)
---------------------------------------------
Пряме посилання до зображення

http://terpug.at.ua/knopka/site_button.gif


Знання без меж
 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 22:36 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Тепер зробіть так:
1. Зайдіть в Панель керування
2. Виберіть меню "Дизайн", а там команду "Управление дизайном (шаблоны)".
3. Із списка знайти розділ "Редактор шаблона" і вибрати "Страницы сайта"
4. Обов"язково скопіюйте код своєї сторінки в окремий файл і збережіть його (наприклад, в форматі *.doc)
 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 22:41 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
5. Тепер в кодові Вашої сторінки потрібно знайти таке місце:

<div style="padding-top:4px;font-size:7pt;text-align:center;">Всього відповідей: <b>170</b></div>
</div></form></div>

6. Вставте туди код, який я дав Вам спочатку
7. Зберегти, помолитися, подивитися що вийшло (потрібно перечитати стартову сторінку Вашого сайта - натиснути клавішу F5)

 
konsergДата: Субота, 22.11.2008, 22:43 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
PS: Якщо щось не получилося -- зітерти вставлений код -- написати мені гнівного листа smile
Тоді я щось придумаю інакше sad

Успіхів!

 
ЛЕВ-КОРОЛЬДата: Середа, 03.02.2010, 20:41 | Повідомлення # 10
Лейтенант
Група: VIP група
Повідомлень: 44
Репутація: 3
Статус: Offline
гарні поради, люди ви де?

Гайда на цю сторінку!))))

 
Форум » Сайтоманія » Запитуєте - відповідаємо » Кнопка сайту
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Copyright KonSerg© 2016