Олімпіада з інформатики - Сторінка 2 - Форум
Форма входу
Наше опитування
Хабарництво в освіті ...
Всього відповідей: 1286
Друзі сайту
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика
Міні-чат
200
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 580

Неділя, 04.12.2016, 16:18

     Незареєстровані гості можуть тільки переглядати повідомлення форуму.
     Щоб мати змогу приймати участь в обговоренні теми, потрібно зареєструватися.
     Для тих, хто робить це вперше, натисніть Потрібна допомога.
Останні повідомлення:
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика


[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Архів » Інформатика » Олімпіада з інформатики
Олімпіада з інформатики
SergДата: П'ятниця, 16.05.2008, 11:03 | Повідомлення # 16
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 66
Репутація: 1
Статус: Offline
В ідеальному варіанті робота повинна приносити не тільки матеріальну вигоду, а й задоволення. Погодьтеся, що працювати без задоволення -- це дуже тяжка праця.
На жаль, таке буває не досить часто. І навіть, коли працюєш із задоволенням, то не завжди дають тобі змогу працювати.
 
IskrinaДата: Вівторок, 01.07.2008, 20:03 | Повідомлення # 17
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (skaer)
Не хочу більше вам нічого пояснювати, ми один одного незрозуміємо.

А чому? Мені цікаво!
Я працюю за гроші як вчитель. Інколи поєдную це з творчістю. А от фотографією займаюсь виключно творчо. konserg, малює чудові картини і я так зрозумів не для заробітку. Хоч можна це і поєднати. Ось так я розумію творчу діяльність у своєму житті.


http://iskrina.ucoz.ua
 
SergДата: Вівторок, 01.07.2008, 22:24 | Повідомлення # 18
Лейтенант
Група: Модераторы
Повідомлень: 66
Репутація: 1
Статус: Offline
Творчість дає можливість самореалізуватися (насамперед для себе).
А картини -- це просто був такий період в житті. І не такі вже вони і чудові angel angel angel angel

Хтось винайшов зручну формулу, що творець-художник повинен бути голодним. Так це припущення намагаються ввести в постулат. До речі, Ви знаєте скільки виділяється коштів на шкільні майстерні? За 25 років я отримав на потреби аж 0,0000 грн А перевіряють так, ніби забезпечили усім необхідним.

 
MatalexДата: П'ятниця, 28.11.2008, 15:11 | Повідомлення # 19
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Олімпіади з інформатики раніше так і називалися "Олімпіади юних програмістів", але, мабуть через довгу назву її скоротили. Вона у своєму форматі спирається на міжнародну олімпіаду і щось зиінювати недоцільно, адже кого ми туди будемо посилати, якщо вимоги будуть знижені. В свій час у Черкасах була спроба створити альтернативну олімпіаду саме з ТЕХНОЛОГІЙ. Але все базувалося на ентузіазмі кількох людей (моєму в тому числі) який протримався три роки. А дітям дуже подобалось!
Ось посилання на сайт цього конкурсу:http://www.it-ring.ic.ck.ua
Доречі дуже багато ідей так і не було використано. Аналогічні олімпіади є у Вінниці, Харкові, Херсоні.
 
sergiystoДата: П'ятниця, 12.12.2008, 16:29 | Повідомлення # 20
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
працюю в школі художнього профілю. Можна сказати, єдина школа на всю Україну. програмування 2 год. Що можна навчити? wacko
 
konsergДата: Субота, 13.12.2008, 22:14 | Повідомлення # 21
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Задача "Прості числа" (20 балів)
Напишіть програму num, яка розбиватиме число на суму двох простих чисел.

program task1;

uses crt;
function IsSimple(n : integer): boolean;
var
res : boolean;
j: integer;
begin
res := true;
for j:=2 to n-1 do
if n mod j = 0 then begin
res := false;
break;
end;
IsSimple := res;
end;

var
a : integer;
number1, number2 : integer;
i : integer;
solutionFound : boolean;
begin
ClrScr;
solutionFound := false;
write('Enter number:');
read(a);
for i:=1 to a do begin
number1:=i;
number2:=a-number1;
if IsSimple(number1) and IsSimple(number2) then begin
solutionFound := true;
break;
end;
end;

if solutionFound then
write('Solution found. Number1=' , number1 , ', Number2=' , number2)
else
write('There is no two simple numbers to sum into ', a);
end.

 
NaTo4kaДата: Неділя, 21.12.2008, 23:52 | Повідомлення # 22
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
З математичної точки зору до програми є зауваження. Для числа 20 видає відповідь 1+19. Здається число 1 не є ні простим, ні складеним. Вважаю це недоліком умови задачі. Крім того в умові олімпіадної задачі не вказано, яку відповідь має давати програма у випадку неможливості представлення числа у вигляді суми.
 
Форум » Архів » Інформатика » Олімпіада з інформатики
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


Copyright KonSerg© 2016