Прості навчальні проекти на VB 2005 - Сторінка 2 - Форум
Форма входу
Наше опитування
Хабарництво в освіті ...
Всього відповідей: 1286
Друзі сайту
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика
Міні-чат
200
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 580

Субота, 03.12.2016, 21:41

     Незареєстровані гості можуть тільки переглядати повідомлення форуму.
     Щоб мати змогу приймати участь в обговоренні теми, потрібно зареєструватися.
     Для тих, хто робить це вперше, натисніть Потрібна допомога.
Останні повідомлення:
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика


[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Архів » VB.NET » Прості навчальні проекти на VB 2005
Прості навчальні проекти на VB 2005
konsergДата: П'ятниця, 05.06.2009, 14:45 | Повідомлення # 16
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Знаходження середнього значення суми елементів масиву

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim mas() As Integer = {98, 100, 56, 74, 35} 'оголошення та ініціалізація масиву
Dim i As Integer
Dim Sum As Integer
Dim Sered As Single

For i = 0 To 4
Sum = Sum + mas(i) 'Знаходимо суму елементів масива
Next i

Sered = Sum / mas.Length 'Знаходимо середнє значення ел. масива

TextBox1.Text = Sered 'Виводимо результат

End Sub
End Class

Прикріпити: 1064826.jpg(3Kb)
 
konsergДата: П'ятниця, 05.06.2009, 14:48 | Повідомлення # 17
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Виклик підпрограми-процедури

Public Class Form1

Private Sub povidomlenia()
Label1.Text = "Привіт усім"
Button2.Visible = True
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
povidomlenia()
End Sub

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
End
End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Button2.Visible = False
End Sub
End Class

Прикріпити: 2069575.jpg(3Kb)
 
konsergДата: П'ятниця, 05.06.2009, 14:49 | Повідомлення # 18
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Видалення пробілів вна початку і в кінці речення

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
TextBox1.Text = TextBox1.Text.Trim
End Sub
End Class

Прикріпити: 6052013.jpg(3Kb)
 
konsergДата: П'ятниця, 05.06.2009, 14:50 | Повідомлення # 19
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Підрахувати кількість слів у тексті, що закінчуються на "а"

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

' Підрахувати кількість слів у тексті, що закінчуються на "а"

Dim Stroka As String
Dim B As String
Dim BLen As Long
Dim BukvaR As String
Dim fbeg As Long
Dim kol As Long

Stroka = TextBox1.Text
Stroka = Stroka & " "
B = "а"
BLen = Len(B)

fbeg = InStr(1, Stroka, B, vbTextCompare)
Do While fbeg > 0
BukvaR = Mid$(Stroka, fbeg + BLen, 1)
If BukvaR = " " Or BukvaR = "," Or BukvaR = "." Or BukvaR = ":" Or BukvaR = ";" Or BukvaR = "!" Or BukvaR = "?" Then kol = kol + 1
fbeg = InStr(fbeg + BLen, Stroka, B, vbTextCompare)
Loop

TextBox2.Text = kol

End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
TextBox1.Text = ""

End Sub

End Class

Прикріпити: 9356317.jpg(5Kb)
 
Форум » Архів » VB.NET » Прості навчальні проекти на VB 2005
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


Copyright KonSerg© 2016