Робота з формою - Форум
Форма входу
Наше опитування
Хабарництво в освіті ...
Всього відповідей: 1286
Друзі сайту
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика
Міні-чат
200
Наше опитування
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?
Всього відповідей: 580

П'ятниця, 09.12.2016, 13:33

     Незареєстровані гості можуть тільки переглядати повідомлення форуму.
     Щоб мати змогу приймати участь в обговоренні теми, потрібно зареєструватися.
     Для тих, хто робить це вперше, натисніть Потрібна допомога.
Останні повідомлення:
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика
форум:: Голос Учня тема:: Інформатика


[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Архів » Delphi » Робота з формою
Робота з формою
konsergДата: Середа, 04.02.2009, 15:18 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Для green:
"... Як на Delphi сховати програму з процесів або хоча б сховати її вікно. "

На жаль при створенні вікна додатку ні в одній з подій (Oncreate, Onshow, Onactivate) немає доступу до властивості Visible. Використання функції Showwindow з параметром Sw_hide в OnActivate-событии вирішує проблему (але при цьому не уникнути короткочасного мерехтіння вікна перед "зникненням"):

procedure Tform1.OnActivate(Sender: Tobject);
begin
Showwindow(Handle, Sw_hide);
end;

Щоб зробити вікно знову видимим -- необхідно викликати ту ж функцію, але вже з іншим параметром:

Showwindow(Handle, Sw_show);

Якщо Вам неприємно бачити мерехтіння, є інший, більш цікавий спосіб приховати вікно додатку від очей:

procedure Tform1.OnCreate(Sender: Tobject);
begin
Left := Screen.Width;
end;

Вікно створюється видимим, але знаходиться за межами екрану!

 
greenДата: Середа, 18.02.2009, 07:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Велике Вам спасибі за допомогу!.. До речі, я ось недавно знайшов ще такий спосіб, вікно начебто не моргає, лише в процесах видно smile
procedure TForm1.create(Sender: TObject);
begin

Application.ShowMainForm:=false;
end;

Додано (18.02.2009, 07:37)
---------------------------------------------
А щоб сховатися від "Диспетчера задач" в мене була бібліотека, (більше 8 кб, на одному WAP-форумі писали що заховати не так просто,) але я не знав як її використовувати...

 
konsergДата: Середа, 18.02.2009, 22:04 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Застереження: не використовувати для написання псевдо-вірусів, а лише в мирних цілях.
 
greenДата: Четвер, 19.02.2009, 07:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Сергій Юрійович, в мене DrWeb знаходить віруси навіть в програмах, які зовсім нешкідливі sad якщо на подію OnKeyPress написати close, то антивірус вже вбачає в ній Trojan.DownLoader...

Також спробував зробити моргаюче вікно, код
procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
var
flash: boolean;
begin
FlashWindow(Form1.handle, Flash);
FlashWindow(Application.handle, Flash);
Flash := not Flash;
end;

і антивірус також знаходить тут трояна!
Якщо рядок FlashWindow(Application.handle, Flash) видалити, то вже це не троян smile
Я не розумію, чи то ті люди, котрі доповнюють вірусні бази, вкидають туди всі прислані їм програми, чи то закриття форми по натисканню будь-якої клавіші може спричинити неабияку шкоду комп’ютеру...

 
konsergДата: Четвер, 19.02.2009, 14:25 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 273
Репутація: 5
Статус: Offline
Дійсно, дивна ситуація. Хоча, можливо, так налаштований DrWeb - сигналізувати про все, що відбувається. cool
А оскільки всі повідомлення наперед передбачити неможливо, то виводиться стандартна фраза про троянець. А може дії цієї команди надто схожі на відомий троян у базах Вебера. В любому випадку: хочеш як краще (закрити вікно без дозолу користувача), а антивірус виловлює ці дії. А може це і на краще?
Крім того, спробуй перевірити сам Delphi, а може це він заражений і заодно дописує код віруса в усі програми, створені тоою?
 
greenДата: Субота, 21.03.2009, 03:51 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Delphi точно не заражений. А от деякі процедури все-таки DrWeb не любить... А написанням вірусів я начебто не займаюся smile
 
CescoДата: Четвер, 18.03.2010, 15:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
начеб-то ...

а де ГАРНІ відео-уроки можна скачати?))

Повідомлення відредагував Cesco - Четвер, 18.03.2010, 15:47
 
Форум » Архів » Delphi » Робота з формою
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Copyright KonSerg© 2016