Слово вчителя - Різне
Пошук на сайті
Користувальницький пошук
Пошук в мережі
оСТАННІ НОВИНИ
Форма входу
КОРОТКЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
200

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1553
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Нових за місяць: 1
Нових за тиждень: 1
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
Наші партнери



Украинский портАл



Освітній портал

Submitter.ru - Регистрация в поисковых системах!

Каталог сайтов Всего.RU

каталог сайтів

Побірська школа

Кіровська загальноосвітня школа I-III ступенів № 2

Український освітній портал - Myreferatik.in.ua Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Интершкола

Кнопочка сайта

ВІДВІДУВАННЯ САЙТА



  Locations of visitors to this page знайдіть себе на карті
Вітаю!
Четвер, 30.03.2017, 16:34
Пропоную Вашій увазі смачні рецепти консервації,
які перевірені часом.

Обов'язково спробуйте -- не пожалкуєте!

 

Закатка помідорів, огірків, кабачків

Спочатку закип'ятити 2 літри води. В кип'ячу воду всипати стакан цукру (200-грамовий), стакан солі (100-грамовий), влити 200 грам оцту. Все це знову довести до кипіння. Охолодити. Цієї заливки вистачить для 10 літрових банок, заповнених овочами.
В літрові банки щільно закласти огірки, або помідори чи молоді кабачки (овочі можна порізати вздовж) і все залити заливкою. Бажано добавити зубочок часнику, зелені кропу, петрушки, кілька зерняток чорного перцю. Поставити заповнені банки на водяну баню, довести до кипіння і кип
'ятити 5 хвилин. Огірки повинні набути оливкового кольору, шкірка помідорів - ледь надтріснути. Після цього негайно закатати. Смачного!

   

Капуста консервована

У 3-літрову банку накласти не дуже щільно шатковану капусту. Потім залити маринадом, накрити капроновою кришкою і поставити в холодне місце на 2 тижні.

Маринад: в 1л води  всипати 50г цукру, 30г солі.  Все закип'ятити. Як вихолоне, влити 100г оцту і залити капусту. Закрити капроновими кришками і опустити в холодне місце не менше, ніж на 2 тижні. Смачного!

   

Баклажани

Спочатку потрібно підготувати заливку: у велику посудину через м'ясорубку пропустити 2 морквини, 2 солодкі перчини, 2 яблука і 1 гірку перчину. Влити до цього 2л томатного соку, або порізаних помідорів. Прокип'ятити 5-7 хвилин. Потім додати 1 чи 2 стакана олії, 2 стакана цукру, 200г уксусу і 100г солі. довести все це до кипіння.
Потім нарізати туди 4кг баклажанів прямокутними кубиками, величиною приблизно 1,5см х 4см і варити 30-40 хвилин на повільному вогні. За 5 хвилин до готовності вкинути 100г передавленого часнику. Закатати герметичними кришками. Смачного!

 

 



Copyright KonSerg© 2017