Форма входа
Пошук
Друзі сайта
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Міні-чат
200
Опитування
Сказати
Всього відповідей: 2172



Середа, 26.04.2017, 15:40
Головна » Файли » Для зареєстрованих » 1-4 класи

Основні правила харчування

[ (17.4Kb) ]
05.11.2010, 19:55
… … …
Гра «Вгадай страву за описом»
(Назвати страву, визначити, яка вона — пісна чи ско¬ромна, щоденна чи святкова)

1. Відокремлений від м'яса підшкірний свинячий жир, що зберігається солоним і вживається сирим, смаженим чи вареним.
(Сало — щоденна, скоромна). Сало містить багато вітамінів і корисних речовин, які зміцнюють захисні сили організму.

2. Популярна в Україні рідка страва, яка вариться з посічених буряків, капусти, картоплі, та інших овочів і приправ.
(Борщ — щоденна, може бути пісна і скоромна)

3. Одна з 12 обов'язкових страв на Святвечір, яку готу¬ють з пшениці, заправляють тертим маком, горіхами, ме¬дом.
(Кутя — святкова, пісна)

4. Солодка, рідка страва з сушених ягодів і фруктів
(Узвар — пісна, щоденна)

5. Українська національна страва — невеликий варений виріб, зліплений з прісного тіста і начинений сиром, яго¬дами, капустою.
(Вареники — щоденна, в залежності від начинки — пісна або скоромна).

… … …
Категорія: 1-4 класи | Додав: konserg
Переглядів: 1608 | Завантажень: 709 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Категорії каталога

Різне [380]Інформатика [173]
Виховна робота [186]Обр. мистецтво [125]
Методика [283]Труд. навчання [90]
Охорона праці [107]Програми для ПК [3]
Музика [117]Сценарії [132]
1-4 класи [127]Робота з батьками [9]


Copyright KonSerg © 2017