Переробка плодів і ягід - Труд. навчання - Для зареєстрованих - Скачати файли - Слово вчителя

Форма входа
Пошук
Друзі сайта
Інформатика у 12-річній школі
Видавництво «Шкільний світ» Видавництво «Шкільний світ»

Кращі сайти Рунетa
Рейтинг освітніх сайтів
Телепрограми
Пошукові сервери
Пошук однокласників
Світова бібліотека
МОН України
Сервіси для сайта
Інформери
Довідка фірм і сайтів України
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Міні-чат
200
Опитування
Сказати
Всього відповідей: 2172



Середа, 29.03.2017, 15:10
Головна » Файли » Для зареєстрованих » Труд. навчання

Переробка плодів і ягід

[ (547.7Kb) ]
06.11.2011, 17:00
.......... Причини псування продукції

Харчові продукти можуть псуватися в результаті
- мікробіологічних
- фізіологічних
- фізичних змін
..........
Категорія: Труд. навчання | Додав: konserg
Переглядів: 1334 | Завантажень: 580 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0

Категорії каталога

Різне [380]Інформатика [173]
Виховна робота [186]Обр. мистецтво [125]
Методика [283]Труд. навчання [90]
Охорона праці [107]Програми для ПК [3]
Музика [117]Сценарії [132]
1-4 класи [127]Робота з батьками [9]


Copyright KonSerg © 2017